Gabru Lyrics | Romy Lyrics

” Gabru” is the song” .

This song is sung by Romy. Music is composed by Tanishk Bagchi. The lyrics are penned by Vayu

Gabru Lyrics

नखरा दिखाई फिरे
दिन रात रुलाई फिरे
दुनिया को दिल दा

दिल रुसवाई फिरे
प्यार बड़ा करदा है गबरू
प्यार बड़ा करदा है गबरूकोई रोके तो रोके हा दिखाए
किसी से नहीं डरदा है गबरू
प्यार बड़ा करदा है गबरू तेरी मेरी जोड़ी को मुमकिन तोडना
जग छूट जावे मैनु हात नई छोड़ना
तेरी मेरी जोड़ी को मुमकिन तोडना
जग छूट जावे मैनु हात नई छोड़ना वादा है करदा है गबरू
प्यार बड़ा करदा है गबरू
जिन्दा है के तेरे लै
की तुज पे मरता है गबरू
प्यार बड़ा करदा है गबरू प्यार बड़ा करदा है गबरू
की तेरे ऊते मरदा है गबरू
प्यार बड़ा करदा है गबरू
की तेरे ऊते मरदा है गबरू

Gabru (English – Transliteration)

Nakhra Dikha-e Phire
Din Raat Rula-e Phire
Nakhra Dikha-e Phire
Din Raat Rula-e Phire

Duniya ko Dil Da-e Dil Rushwa-e Phire
Pyar Bada Karta-e Gabru
Pyar Bada Karta-e Gabru

Koi Roke toh Rok ke Dikhaye
Kisse se Nahin Darta-e Gabru
Pyar Bada Karta-e Gabru

Gabru Song Info

Gabru Song meta information regarding the creative artists involved in this video.

Singers Romy
Music By Tanishk Bagchi
Lyrics by Vayu
Movie
Music Label T-Series

Gabru Video

Watch the Gabru video.

https://www.youtube.com/watch?v=OmO-m587IzY